Kvapka krvi Tonyho Puverle

16.12.2010 07:00

tony1.jpg (19,6 kB)DŇA  16.12.2009 ZAHYNUL  PRI  DOPRAVNEJ NEHODE  -  NA  JEHO  POČESŤ  A  PAMIATKU  I  PRE  ROZVOJ  HRY  RUGBY  NA  SLOVENSKU  VYZÝVAME  VŠETKÝCH  HRÁČOV  I  SYMPATIZANTOV  O  VEĽKÉ  ČI  MALÉ  GENTLEMANSKÉ  GESTO  DAROVANIA  KRVI  :-D))

Je nám ľúto oznámiť Vám nešťastnú udalosť, ktorá sa stala 16. 12. 2009 okolo 11 hodiny. Bohužiaľ sa musíme rozlúčiť s hrdým nacionalistom, Prezidentom a hráčom RC Clubu Slovan Bratislava Tonym Puverlem, ktorý zahynul pri autonehode neďaleko svojho bydliska.  O tragédii hovorí celé Slovensko a Česko.
Tony bol oporou všetkým hráčom, bol výborný otec, miloval svoje dcéry a bol príkladným manželom. Samozrejme bol syn a brat ďalším, ktorí veľmi trpia touto skutočnosťou. Bol priateľský a veľmi pozorný k všetkým najbližším priateľom, vo vnútri tvrdej škrupiny mal dobré srdce. Je to neuveriteľné, že niekto taký nás opustí tak predčasne, bez jediného rozlúčenia, bez jediného náznaku, že už sa s ním nikdy nestretneme.
Tony tvrdil, že je nesmrteľný, prežil iné autohavárie, postrelenie, rôzne zranenia zo športu a osobného života a smrti sa nebál, bol to bojovník telom aj dušou. Budeš nám všetkým moc chýbať chlape, toto sa nemalo stať, ja osobne tomu stále nerozumiem a asi si nechcem priznať, že je to pravda. Tony bol vždy víťaz, preto Česť a Sláva mu. Vám všetkým ostatným hráčom a jeho kamarátom, poprajem veľa šťastia a dúfam, že budete pokračovať v jeho myšlienkach o rozširovaní Rugby na Slovensku, jak si Tony vždy prial a vkladal do toho svoju energiu a nadšenie.
Úprimnú sústrasť blízkej rodine a milovaným, ja viem, že je to moc ťažké, ale taký je život a jeden deň sa prebudíte a s čistým srdcom a s pocitom, že ste vďační za to že ste Tonyho poznali aj keď umrel predčasne a Vy by ste ho chceli mať vo svojej blízkosti až do konca života.
Hráči RC Slovan Bratislava vyhlasujú finančnú zbierku na pomoc Tonyho rodine.

Tragická nehoda ktorá sa stala hlboko zasiahla do života Tonyho rodiny.  Tony bol správny chlap s dobrým srdcom. Aj keď žiadne peniaze nenahradia život otca a manžela, môžu aspoň trochu zmierniť následky nešťastia.  Je na každom z nás, či prispejeme finančnou čiastkou a aj takýmto spôsobom vyjadríme našu spoluúčasť na tragédii.
Príspevky je možné zaslať na samostatný účet  2685041559/0200 vedený v pobočke Všeobecnej Úverovej Banky v Bratislave, prípadne osobne odovzdať hráčom (kontaktná osoba – Daniel  Puha – 0902 156 192).

R. I. P. Tony

Zdroj: RC Club Slovan Bratislava

Späť